* Persoonlijke coaching op Leiderschap, Communicatie en Samenwerking

Als u het gevoel heeft, dat medewerkers of teams u veel energie kosten, dat het niet altijd lukt om mensen in de juiste richting te laten bewegen, dan kunnen een aantal gesprekken verhelderend werken. Nieuwe inzichten leveren ook nieuwe handelingsmogelijkheden en brengen u verder richting uw doel.

Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Vervolgens onderzoeken we wat er speelt en wat u wilt bereiken. Dit vertalen we vervolgens naar concrete opbrengsten. Zo is voor ons beiden helder waar we naar toe werken.

Een gemiddeld traject bestrijkt 5 sessies van ca. 1,5 uur met steeds een tussenperiode van 3-4 weken.

Maar iedereen is anders, elke vraag is anders en de aanpak die hierbij hoort dus ook. Ook wat de locatie betreft, overleggen we; liefst bij u op kantoor, op locatie bij mij of juist een andere inspirerende plek? Contacten hoeven niet altijd persoonlijk te zijn, ook telefonische ondersteuning of een chatsessie is mogelijk.

Bel (06-10534250) of mail gerust (info@GROEIkwadraat.nl) voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin ik uw vragen kan beantwoorden en mijn werkwijze kan toelichten.

Contact Round

* Ondernemers- of ManagersConsult

Gewoon even de behoefte om te sparren over een ontstane situatie of een beslissing waar u voor staat? Dit kan per telefoon, videoconferencing of in een persoonlijk gesprek.

U kunt gebruik maken van een half-uur-consult of een uur-consult.

Belt (06-10534250) of mailt (info@GROEIkwadraat.nl) u alstublieft voor het vastleggen van een afspraak.